Graffiti készítése

A graffitizéshez érdemes több színt vásrolni, mivel a tarka a szép :D. Jó graffitit két színből is lehet csinálni, de általában 3 színből szokták megalkotni. Egy egyszerű úgynevezett "bombing" készítéséhez legalább két szín szükséges.(bombing= egyszerű graffiti, ami rövid idő alatt könnyen elkészíthető)
1.lépés: leírjuk a szót/mintát a falra (vagy bárhova)
2.lépés: kiszínezzük (próbálj meg nem kimenni a vonalból).
3.lépés: egy sötét színnel rajzold meg újra(ugyanolyannal színnel, mint amivel majd később az árnyékolást fogod csinálni)
4.lépés: a szebb kinézet érdekében, lehet körvonalt csinálni (vagy azzal a színnel, amivel kitöltötted a rajzot, vagy egy élénk színnel)
5+1. lépés: a rajzba lehet szintén a kinézetért beleírni/rajzolni pl.: a neved, a crew-odat (a bandádat), vagy bármit, amit fontosnak tartasz a graffiti elkészítésének kapcsolatában, vagy amit meg akarsz osztani a világgal. Ezen kívül még a graffiti körvonalán is lehet cifraságokat csinálni pl.: festéklefolyást, buborékokat, és még rengeteg mindent.
A videó megmutatja mire is gondoltam (de itt nincs a(z) 5+1. lépés, mert itt csak egy sima, átlagos festmény van, de a célnak megfelel ;))

KoN2009. nov.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Levix

én nem szoktam söt nem is akarok grefitizni mások tul-ra minek? utána csak a baj vann.

baneoner

nem annyira rossz

Fils

kiály a vidi

varialgirl

ne hand és wildstylt rajzolj.....throwup...

alied

Hy mit tanácsoltok arra ha se a hand- se a wildstyle nem megy nekem?

jaky012

ok kipróbálom köszi :)

BPCityVandal

lakkfilcet érdemes még bepumpálás előtt lekoptatni(mondjuk dörzspapírral) és úgy elég johféle.hameg vastag vonalakat akarsz vegyél valami 1,5 2 centis filcet és csummm:D

varialgirl

hátjó.....:)én alkoholos filcel max dvdre írom rá a címét....de ízlések éas pofonok...:)

jaky012

próbáltam már lakkfilcel, de annak amit nálujk lehet kapni annak mind össze 3 mm vastag a hegye és az alkoholos filcnek vágott, és vastagabb is a hegye

KoN

igen, sajnos az alkoholos kb. 1 hónapon belül lejön, de aki csak most kezdi, annak első használatokra tökéletes :D