Graffiti készítése

A graffitizéshez érdemes több színt vásrolni, mivel a tarka a szép :D. Jó graffitit két színből is lehet csinálni, de általában 3 színből szokták megalkotni. Egy egyszerű úgynevezett "bombing" készítéséhez legalább két szín szükséges.(bombing= egyszerű graffiti, ami rövid idő alatt könnyen elkészíthető)
1.lépés: leírjuk a szót/mintát a falra (vagy bárhova)
2.lépés: kiszínezzük (próbálj meg nem kimenni a vonalból).
3.lépés: egy sötét színnel rajzold meg újra(ugyanolyannal színnel, mint amivel majd később az árnyékolást fogod csinálni)
4.lépés: a szebb kinézet érdekében, lehet körvonalt csinálni (vagy azzal a színnel, amivel kitöltötted a rajzot, vagy egy élénk színnel)
5+1. lépés: a rajzba lehet szintén a kinézetért beleírni/rajzolni pl.: a neved, a crew-odat (a bandádat), vagy bármit, amit fontosnak tartasz a graffiti elkészítésének kapcsolatában, vagy amit meg akarsz osztani a világgal. Ezen kívül még a graffiti körvonalán is lehet cifraságokat csinálni pl.: festéklefolyást, buborékokat, és még rengeteg mindent.
A videó megmutatja mire is gondoltam (de itt nincs a(z) 5+1. lépés, mert itt csak egy sima, átlagos festmény van, de a célnak megfelel ;))

KoN2009. nov.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

FOTL

sziaztok elégé toy vagyok a grafittiben de szeretnék tenulni! a hőálló festék az nem jó mi? Stencillel vagy anélkül fújjak?

METALLICA

írjátok be a google-ba graffiticreator ezzel az a baj hogy nincs sok lehetőség a technikákkal kapcsolatban ajánlotok még hasonló játékokat vagy creatorokat

sirsamy

2012.március Győr Graffiti verseny!Pénzdíjas!
Jelentkezés,részletek info@borbara.hu

fren

hát abba is de az 1 híres graffitis

deszka99

cope2 az nem a marc eckö getting up ban van

IllegallityStudent

tagelésnél természetes ízlés szerinti filceket használsz..valami a vékonyabbat valaki a vastagabbat valaki a normált szereti..én 2-3cm-es filcekkel szoktam tagelni.

IllegallityStudent

figy brone ebben a művészetben nem az a lényeg hogy milyen hangosan rázod,hanem az hogy minnél gyorsabban kész legyen az alapos munkád..am szerintem nem csap nagy zajt..

BroneOne

mármint ha este van x)

BroneOne

és ha valahol grafeltek akor visztek valami zseblámpát vagy valamit amivel látok is vagy csak fulytok érzés szerint?

BroneOne

Hello szerintetek ha za utcán felrázom a golyos kanát az nem csap nagy hangzavart ?ja és a tegeléshez mindegy hogy milyen vastag a filc?