Graffiti készítése

A graffitizéshez érdemes több színt vásrolni, mivel a tarka a szép :D. Jó graffitit két színből is lehet csinálni, de általában 3 színből szokták megalkotni. Egy egyszerű úgynevezett "bombing" készítéséhez legalább két szín szükséges.(bombing= egyszerű graffiti, ami rövid idő alatt könnyen elkészíthető)
1.lépés: leírjuk a szót/mintát a falra (vagy bárhova)
2.lépés: kiszínezzük (próbálj meg nem kimenni a vonalból).
3.lépés: egy sötét színnel rajzold meg újra(ugyanolyannal színnel, mint amivel majd később az árnyékolást fogod csinálni)
4.lépés: a szebb kinézet érdekében, lehet körvonalt csinálni (vagy azzal a színnel, amivel kitöltötted a rajzot, vagy egy élénk színnel)
5+1. lépés: a rajzba lehet szintén a kinézetért beleírni/rajzolni pl.: a neved, a crew-odat (a bandádat), vagy bármit, amit fontosnak tartasz a graffiti elkészítésének kapcsolatában, vagy amit meg akarsz osztani a világgal. Ezen kívül még a graffiti körvonalán is lehet cifraságokat csinálni pl.: festéklefolyást, buborékokat, és még rengeteg mindent.
A videó megmutatja mire is gondoltam (de itt nincs a(z) 5+1. lépés, mert itt csak egy sima, átlagos festmény van, de a célnak megfelel ;))

KoN2009. nov.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

ati112

má elég régota greffelek.a throw up már megy jól meg a tag-ek is.de a wildstyle-be megakadtam. nemtom h kezdjek bele. wki tudna segiteni?

roli0

Szerintem 100x jobb a graffitybe beleírni a tagünket, mint mellé, mert ha melléírjuk, akkor a sok csíra beleírja, és még valaki azt hiszi ők csinálták...

Levix

kemény a csávó

-Kes-

szerintem ha valaki aztse tudja hogy kezdjen neki else kezdjen fújni bocs ha valakit megsértettem:)

Ricsi147

igen most ja de am jó ez a "trükk"

SmokePapi

:D és kinek van ennyi ideje?? xD

BPCityVandal

szerintem tökmind1 mithogyhívsz..csak csináld.

Bali25

jahés a videón cope "beleír" /tagel/ a műbe :D

Bali25

Kon.. jó h ilyeneket csinálsz DE:
3.lépés=ki mongya neked h sötétebb színnel kell? :O
Nem láttál még fekete kitöltéssel fehéret?

És van egy külön kérdésem.. Miért van az h sokan összetévesztik a bombot a trow up-al? a trow up.. ott nincs kitöltés tudásom szerint.. de ha van akkor bocs.. a bomb/bombing/..ott van kitöltés azé kell 2 szin.. de valaki a bombra is aszongya h trow up. Most akkor én nem tudom vagy ők?

BPCityVandal

levix úgylátom nálad csíraság one...de azért kedves vagy továbbrais...kezdek érzelmileg kötődni hozzád.:)