Hogyan kezdj el graffitizni

Ha graffitizni akartok, ne rontsatok egyből a falnak, hanem először csak gyakoroljátok papíron a betűtípusokat. Ha ránéztek néha-néha pár graffitis képre, az segíthet a gyakorlásban. Ha már papíron megy a rajzolás, akkor keressetek valamilyen legális helyet, és ott gyakoroljatok (én például a garázsajtót festegettem), mivel "a graffiti is máshogy fog, mint a ceruza".

Nem fontos egyből márkás spray-t venni, mivel egyrészt drága, másrészt meg, ha csak kezdő vagy, akkor még gyakorolni kell. (Vegyetek pl.: a Tesco-ban, vagy a Praktikerben, stb.)

KoN2009. nov.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Big

Figyu Kon én nem falnak akarok rontani hanem még ugy is rajzolok papíron és szerzek ilyen Osb lapot meg néhány kannát és arra gyakorlok én sem akarok szart rajzolni például egy panelra hanem ezen a táblán vagyis Osb lapon csak gyakorolnék

az Osb lappal szokták elkeríteni az építkezéseket ;D

KoN

Bocs, nincs MSN-em. Ritkan netezek, ide is csak 1-2 havonta jövök fel. 
Gyakorolgass. Nem kell elsietni. Kb 13-15 lehettem, amikor elkezdtem ugymond "jol rajzolni", megsem rontottam egyböl a falnak. Varj egy picit te is, megvarnak a kannak ;)
(bocs az ekezetek vegett, külföldön vagyok) :P

Big

KoN hallod dobj már 1 msn-t azt felveszlek vagy vegyél fel te

MSN:gabi9905@freemail.hu

Big

Ja meg am úgy akarok gyakorolni legálba hogy veszek ilyen farost lemezt és arra cask nemtom hol lehet venni és a legnagyobb bajom az hogy hogyan mondjam el anyámnak mert hát azért nem akarok neki hazudni meg ha nemtudja akk hol tom tárolni a kannákat vágod

és minnél hamarabb írj vissza

Big

Ezt leírtam neked KoN privi be is de nem jött vissza semmi
Na szóval már tudok jól rajzolni nem mondom magam semminek akitől elhiszem hogy nem vok toy az csak is egy King lehet 2.nem mondtam el apámnak nem vok eszetlen csak mikor rajzoltam a Blackbookomba akk rám nyitott és látta nevem és a lépcsőházban meg fel ismerte 3. szerintem attól nem fogsz magasfokon graffelni hogy ha egy netes firka oldalon fent vagy és egérrel rajzolsz meg am én is fent vok csak nem emlékszem a adataimra :(

KoN

Big!(bocs, hogy ilyen későn írok, remélem, nézegeted még az oldalt.)
1. 12 évesen ne graffitizz falra(nem cs€szegetésképp írom, csak ebben a korban még ráérsz papírra firkálni. Toy koromban nekem meg sem fordult a fejemben, hogy illegálban nyomjam. Ha már tudsz jót rajzolni(ami tényleg jó és ne csak a kortársaidat kérdezd, tedd félre a ceruzát, vegyél 2-3 márkátlan kannát és teszteld le magad egy legál falnál, vagy ha az nincs a közelben, lapozz vissza a hozzászólásoknál).
2. Eldicsekedtél apádnak, hogy tag-eltél? Gratulálok. Örülj, hogy tényleg nem törte el a kezed. Nem kell tudnia senkinek, mi a hobbid, DE ILLEGÁLBA TÉNYLEG NE CSINÁLD! Rajzolj papírra...a többi az 1-es pontban.
3. Ha "magasfokon akarsz a Graffitivel foglalkozni", ott van a stylewars.hu stb. A graffitis programok trükkben nézz szét.
Ha érdekel, itt az én sw oldalam, de a többiek is fent vannak, nézd meg az ő oldalukat is.
http://www.stylewars.hu/kon_fhc
(nem valami jó rajzok :D)

Big

Ja és még azt szeretném kérdezni hogy ha van itt egy Csepeli writer az felvilágosíthatna egy kicsit a dolgokban

Facebook név:Gábor Murphy Varga (így van kiírva)

Msn:gabi9905@freemail.hu (De ott nemnagyon szoktam fent lenni de ha valaki ír hogy segít az vegyen fel és akkor fent leszek MSN-en)
Előre is kösz

Big

Csá mindenkinek én is azt szeretném kérdezni, hogy hogyan kezdjek el Graffitizni mert szeretnék de egyszer csináltam egy tag-et a lépcső házban és apám azt mondta, hogy örüljek, hogy nem töri le a kezem :(

Ha valaki tudna valami tanácsot azt ossza már meg velem lécci
Ja és 12 éves vagyok

ui:. Nem vandálkodni akarok mert nincs jobb dolgom hanem tényleg komolyan és "magasfokon" akarok a Graffitivel foglalkozni!

Hooligan

pont2 hagyd abba a serc név írását mert ő egy glk-s ésha nem akarod h megbasszanak akk hagyjad abba..és igen van hogy shercet is ír..ésha habiztál h az  a neved akk meg nem kéne kingek nevével ékeskedni..peace!

r-win_sefy

sziasztok ha volna 1 pécsi Writer aki tudna súgni 1-2 dolgot az felvehetne nyhehehe@freemail.hu