Legális Graffiti falak

Szabadon rajzolhatnak a graffitisek Szeged makkosházi részén, ahol legális graffiti-falat adott át pénteken a Szegedi Rendőrkapitányság.

Erre a fiatalok bármikor firkálhatnak. A felületet speciális anyaggal vonták be, amelynek segítségével könnyen lemosható a festék. A tervek szerint havonta egyszer letakarítják a táblát, hogy arra újabb falfirkák kerülhessenek.

jaky0122009. dec.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

deszka99

BP-n Városliget a közlekedési múzeum mellet lévő bringa pálya után van egy fal ami legál

InnOffice

emailcímet persze elgépeltem: 

info@alomvallalkozas.hu

InnOffice

Sziasztok! 

Egy budapesti, dizájnos irodába 5-6 falfelület lefújásához keresünk graffitiseket! Az anyagköltségen kívül sajnos fizetni nem tudunk, viszont mivel elég nagy látogatottsága lesz a helynek, a művész neve helyben illetve minden rólunk készült publikációban megjelenik majd! 
Érdeklődni, jelentkezni, referenciát küldeni ide lehet: info@alomvallakozas.hu

ha kérdésetek van, itt értek el: +36 20 23 48 123

KeriPetya

gyengev, másfél hete küldtem üzenetet, a választ várom...

gyengev

Segítséget szeretnék kérni!
Egy osztálytermet kellene kicsinosítani. Sajnos fizetni nincs módomban, mert nem járnak ide gazdag gyerekek, max csak anyagköltséget. De ha valakinek módjában lenne megcsinálni, nagyon boldoggá tenne 25 tinédzsert. Köszönöm!

Coolman

Sziasztok!

Lenne egy ajánlatom azoknak akik Graffitiznek és nincs felületük! Nagyjából vázolnám a tényeket! Építőipari vállalkozó vagyok és van egy állandó sofőrünk, aki hozza nekünk a konténereket! Természetesen ezek a konténerek a sajátjai! A minap megemlítettem neki, hogy mi lenne, ha a cégemet feltenném a konténerei oldalára?! Ő azt mondta, hogy semmi kifogása ellene! 11 db van neki és folyamatosan úton vannak a ,,kicsikék,, Budapest utcáin! Szóval jó reklám lenne Nekem is, a konténeresünknek is és annak is akinek lenne kedve ráfestegetni a konténerekre a közösen kitalált szöveget, képet, hiszen a szép kidolgozású festményeket mindenki megnézni (Én is megszoktam, mert kimondottan tetszenek!) Természetesen feltüntethetné a szerző vagy a szerzők a nevüket a felületen! Két nagyon fontos dologra felhívnám a vállalkozó szellemű piktor(ok) figyelmét! Az egyik az, hogy ez nem illegális, a másik az hogy a falakkal ellentétben, ezek a festmények folyamatosan mozogni fognak és reklámozzák a munkáitokat!!! Talán több csapat is jelentkezhetne és rendezhetnétek egy versenyt?!:) Itt a weblapom, akit érdekel?! http://www.terkomester.hu

Várom a jelentkezéseteket!

Üdvözlettel: Zoli

dataone

ott a pont ;D

DMF

Budapesten vagy Székesfehérváron hollehet találni ilyen falakat?

artist123

Szia Kata! Érdekelne a falad:) 14 éve foglalkozom graffitivel...egyedül,vagy több haverommal közösen is megtudjuk csinálni kompletten az egész helyet! Ha szép, igényes graffitit akarsz...akkor keress meg és megdumáljuk! Üdv:ARTIST123

KeriPetya

Sziasztok,

Kata (és Eszter), szívesen jelentkeznék festésre...
KPety.