Crew alapítása, belépés

A "crew" olyan csoport, illetve szervezet, amely a graffitivel foglalkozik. Sok ilyen csoport jött létre, főképp Amerikában.
Itthon az első "komoly" crew a PNC (Pride Not Crime) volt.

Na de térjünk a lényegre!
Crew-ot úgy tudsz alakítani, hogy:
1.: vagy elmész egy olyan helyre, ahol rengeteg a writer, és ott csinálod meg a tagfelvételt (nyilván nem profikat, mert azoknak már így van/lehet)
2.: (legegyszerűbb, haladóknak ajánlom) -> megkérsz MEGBÍZHATÓ haverokat, ismerősöket, hogy ha érdekli őket ez a művészet, lépjenek be a csoportba, és kitanítod őket, vagy fessenek veled együtt, esetleg megkérdezed őket, hogy nem ismernek-e olyan embert, aki szintén ezzel foglalkozik.
3.: esetleg még azt is meg lehet próbálni, hogy interneten meghirdeted valami ezzel foglalkozó oldalon, hogy pl. "itt, meg itt létre jött egy crew, aki ilyen, meg ilyen, meg jól tud festeni, az jelentkezzen itt meg itt. (ha a 3. lépést valaki meg akarja csinálni a trukkok.hu-n, azt kérem, hogy a TÁRSALGÓBA írja!! (kösz))

Belépés: belépni egy ilyen bandába úgy lehetséges, hogy sokat festesz, rajzolgatsz mindenféle helyre (lehetőleg normálisan :D), és ha szerencséd van, néhány writer előbb-utóbb fel fog rád figyelni, a többi meg már csak rajtad múlik. Ezt pl. Pesten szerintem el lehet érni, de nem tudom, nem vagyok pesti :D

Sok szerencsét!

KoN2009. dec.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Kriska787

előre vetem e gondolatomat...vastag végű filccel töltöttem ki miután kész lett az alap...azért nézd meg :D...

SCTA crew: http://kepkezelo.com/images/9twgzh3k2dmebq5rjzr2.j pg

AP : http://kepkezelo.com/images/h5wpb4lhbdwin887pm09.j pg

Az egyik alatt van egy Killakikitt idézet az lényegtelen csak ugy szólok, azt nem kell nézni

KoN

...am ezen az oldalon nem megy olyan jól, mert egérrel sz@rakodni(bocsánat a kifejezésért) nem valami jó... Kézzel 1000x könnyebb...

KoN

Beat, kérlek legyél tisztelettel másokra! Én sem írom az oldaladra, hogy "graffiti", "graffiti"...
Kriska787: hát... inkább még egy kicsit rajzolj a füzetbe :)
itt van nekem is pár rajzom(igaz csak a neten, mivel a rajzaimat nem tudom lefényképezni, mert az önkormányzat...(hosszú))
http://stylewars.hu/kon_fhc

Kriska787

groundmoves....megnéztem az oldalt....hát grat hozzá :/

Kriska787

persze...máris megy

Kriska787

Nem veszem sértésnek!inkább köszönöm, hogy valaki segíteni akar és nyíltan vélekedik..amugy papíron minden szebb...ott csinálom a grafikákat egy kis vázlatfüzetbe. Látom értesz hozzá és ha nem gond akkor megkérnélek hogy véleményezd a füzetbelit, érdemes e ezekre gyakorolni és ha jól megy akkor netán felfesteni! Válaszodat előre is köszönöm KoN!! :)

Füzetbeli : 1.: http://kepfeltoltes.hu/view/100608/P1030506_www.ke pfeltoltes.hu_.jpg

2.: http://kepfeltoltes.hu/view/100608/P1030507_www.ke pfeltoltes.hu_.jpg

Légyszíves írj vissza!

KoN

Kriska! Nem bántásnak mondom, de inkább ne fess falra... Ez még elég toy. Gyakorolj füzetbe, lapra, vagy graffitivel fogalakozó oldalakon, programokon(rengeteg ilyen van). Ne haragudj, de én egy ilyet szívem szerint krosszolnám. Inkább gyakorolj sokáig, minthogy egy ilyen(valamit) ráfess bárhova. Fogadd meg a tanácsomat és GYAKOROLJ!! Nem verseny ez, hogy "hú, gyorsan valamit, mindegy mit, fessünk!". Ilyet meg ne lássak mégegyszer... ;)

Kriska787

Én most kezdem a művészkedést és a crew neve :AP SCTA (Art Partners SCTA...ejtsd:szekta)a nevem vagy Kriska vagy csak SK...zalaegerszegi vagyok akinek kedve van vagy ért hozzá az írjon vissza. eddig egy osztálytársam van bent (Matu)...és még be fog lépni egy másik is. első munkám csakugy fejből tetszik nem tetszik írhattok...: http://kepfeltoltes.hu/view/100607/K_PEK__2__www.k epfeltoltes.hu_.jpg

utószó: ha valaki látta esetleg ezt mert a neszelei híd alatt van..és azt is látta mi van mellette bizonyára azt hiszi én vagyok...pedig a KD meg az a blowjob nem az én művem hanem egy bal***** aki csak el akart kísérni....jajj de szánalom az a gyerek..

TRANE33

de nem olyan gáz ? azért elmegy nem ?

KoN

Elég sablonos... Az én crew-om(FHC) egy "cím": Farbe die Hetzen Crew, magyarul:Színes Hajsza C.(jó, mondjuk a végére a "crew" szó is sablonos x])