Crew alapítása, belépés

A "crew" olyan csoport, illetve szervezet, amely a graffitivel foglalkozik. Sok ilyen csoport jött létre, főképp Amerikában.
Itthon az első "komoly" crew a PNC (Pride Not Crime) volt.

Na de térjünk a lényegre!
Crew-ot úgy tudsz alakítani, hogy:
1.: vagy elmész egy olyan helyre, ahol rengeteg a writer, és ott csinálod meg a tagfelvételt (nyilván nem profikat, mert azoknak már így van/lehet)
2.: (legegyszerűbb, haladóknak ajánlom) -> megkérsz MEGBÍZHATÓ haverokat, ismerősöket, hogy ha érdekli őket ez a művészet, lépjenek be a csoportba, és kitanítod őket, vagy fessenek veled együtt, esetleg megkérdezed őket, hogy nem ismernek-e olyan embert, aki szintén ezzel foglalkozik.
3.: esetleg még azt is meg lehet próbálni, hogy interneten meghirdeted valami ezzel foglalkozó oldalon, hogy pl. "itt, meg itt létre jött egy crew, aki ilyen, meg ilyen, meg jól tud festeni, az jelentkezzen itt meg itt. (ha a 3. lépést valaki meg akarja csinálni a trukkok.hu-n, azt kérem, hogy a TÁRSALGÓBA írja!! (kösz))

Belépés: belépni egy ilyen bandába úgy lehetséges, hogy sokat festesz, rajzolgatsz mindenféle helyre (lehetőleg normálisan :D), és ha szerencséd van, néhány writer előbb-utóbb fel fog rád figyelni, a többi meg már csak rajtad múlik. Ezt pl. Pesten szerintem el lehet érni, de nem tudom, nem vagyok pesti :D

Sok szerencsét!

KoN2009. dec.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

FONEsZ

nem értem mire gondolsz:Dd

varialgirl

chö...a crew aznem csak úgy megy hogy hééé helló láttom te pnc-ben nyomulsz...beszállhatok?persze gyere csak futtasd azt a krút amiben még nem voltál benne amikor összeálltunk....biztos igy zajlana az fvf-vel...vagy bármely más nagyobb bandánál....

FONEsZ

én nem rég alapítottam egy crew-t , neve: iTG
vagyis: Irresistible to graffiti vagyis:D Ellenálhatatlan falfirkák! :)..aki akar jelentkezni az írjon!! ide..vagy E-mail címemre! és lehetőleg ne olyanok akik sík hülyék xd kösz x)

KoN

A trükkben leírtam, hogyha csapattal kapcsolatos dolgokat(belépést, alapítást) a TÁRSALGÓBA írjátok!
köszi :3

BPCityVandal

ezaz én akarok FvF-es leni...de nemhiszem hogy levelezős osztály lennének és bárkit bevenének mertcsak ismered.de ha igen akkor simán oké:D

fly

van haverom az fvf be ha v ki be akar oda szállni írjon! hátha bevesznek

milo

ahha ez télleg jó nekem már 1 fél éve van csapatom perpill 3 man vagyunk XD

Totti

ez jó:D