Crew hierarchia

Nézzük, hogy miből is áll egy crew. Először is, vannak tagok, és van az alapító. Az alapító általában a legjobb, legkifinomultabb writer, de van, hogy valamelyik tag túlszárnyalja őt. Ebbe az esetben sajnos történnek olyan dolgok, mint crewszétválás, vagy crewfeloszlás.

A tagokon belül is tudunk megkülönböztetni csoportokat, ezek a beosztások főképp a normál utcai szintekhez hasonlók, de talán annyiban különböznek hogy mást jelentenek.
Itt ugyebár toy nincs, mert max egy egész crew lehet toy, de egy normális bandába nem veszenk fel toyokat.
Itt a begginerek általában a "friss hús" kategóriát képviselik, ők azok, akik ámulnak a többiek graffitijein, de tehetségüket a crew vezetői is elismerik, segítik őket a kibontakozásban.
Itt van egy amolyan "középszint" is, ami főképp a crewen belül elismert, viszonylag stílusos, de nem a legjobb fajtából való firkászok helye. Ezek a bandákban olyan szerepet töltenek be, mint a vállalatoknál az irodakukacok. Nem tűnnek fontosnak, de nélkülük nem működik az egész.
Vannak a crewen belüli kingek, akik a bandában, vagy az egész városban nagy tiszteletnek örvendenek. Stílusos, tehetséges, kibontakozott firkászok, akiket még az alapítók is mélyen tisztelnek. A probléma velük, hogy vanna köztük olyanok, akik túl sokra becsülik magukat, és nem tisztelik az alapítót ami sokszor a crew kettéválását eredményezi.


Nem tudom ki mennyire látja biztosnak, én ezt 4 crew 23 embere alapján készítettem.

MiniMan2010. máj.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Wenah

mi nálunk nincs vezető (bár az alapitó én vagyok..és amolyan magányos farkas mer egyedül szeretek bolyongani) de nálunk eggyenlőség van...van 4 writer ki milyen elismertséggel és megyünk mindenfele..festékszórókkal de azzal ritkàn de mindig nálam szokott lenni filcekkel mindannyian (én 10-20stickkel és 3filcel mászkálok)

sirsamy

2012.március Győr Graffiti verseny!Pénzdíjas!
Jelentkezés,részletek info@borbara.hu

dataone

Szerintem ha valaki elkezd egy krút és dob 1 rajzot, mellé tegeli a nevét, meg a haverokét, aztán másnap már másik krúban van akkor kicsit se fogják csicskának nézni..
nekem is most lett új csapatom, de azért mert a régit bebuktuk;)
ennyi...

MiniMan

jah:D
Ez nem úgy hierarchia ahogy te gondolod:D
Ez amolyan rendzser, és mondom ez nem tom hogy van arra pest fele, én a balatonkörnyéken és pápán vagyok ismerős:D

BPCityVandal

szerintem hierarchia nincs mi nem valalmi retek katonai osztag vagyunk..."nálunk mindenki magát vezényli"... =) de lehet felétek nemígyvan ahány ház anni szokás...