Crew alapítása, belépés

A "crew" olyan csoport, illetve szervezet, amely a graffitivel foglalkozik. Sok ilyen csoport jött létre, főképp Amerikában.
Itthon az első "komoly" crew a PNC (Pride Not Crime) volt.

Na de térjünk a lényegre!
Crew-ot úgy tudsz alakítani, hogy:
1.: vagy elmész egy olyan helyre, ahol rengeteg a writer, és ott csinálod meg a tagfelvételt (nyilván nem profikat, mert azoknak már így van/lehet)
2.: (legegyszerűbb, haladóknak ajánlom) -> megkérsz MEGBÍZHATÓ haverokat, ismerősöket, hogy ha érdekli őket ez a művészet, lépjenek be a csoportba, és kitanítod őket, vagy fessenek veled együtt, esetleg megkérdezed őket, hogy nem ismernek-e olyan embert, aki szintén ezzel foglalkozik.
3.: esetleg még azt is meg lehet próbálni, hogy interneten meghirdeted valami ezzel foglalkozó oldalon, hogy pl. "itt, meg itt létre jött egy crew, aki ilyen, meg ilyen, meg jól tud festeni, az jelentkezzen itt meg itt. (ha a 3. lépést valaki meg akarja csinálni a trukkok.hu-n, azt kérem, hogy a TÁRSALGÓBA írja!! (kösz))

Belépés: belépni egy ilyen bandába úgy lehetséges, hogy sokat festesz, rajzolgatsz mindenféle helyre (lehetőleg normálisan :D), és ha szerencséd van, néhány writer előbb-utóbb fel fog rád figyelni, a többi meg már csak rajtad múlik. Ezt pl. Pesten szerintem el lehet érni, de nem tudom, nem vagyok pesti :D

Sok szerencsét!

KoN2009. dec.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Kriska787

lehet rám még emlékszel KoN :D eltelt a nyár..és azalatt csináltam egy szégyellnivaló kb. 3-4 rajzot...kukkantsd meg ha kíváncsi vagy rá...bovizmark, neked meg csak azt mondom hogy zsír..nekem teszik amit csináltál (Y)  http://www.facebook.com/album.php?aid=718&id=1000 01253737971&l=1003f6bc07

seet

ők biztos ide fognak berregelni:D

BPCityVandal

szépvolt brone. (Y)

BroneOne

Van itt vlk olyan aki a Esk-Gep,Fióka,Etil-Rocko,Deor,Fbm crewből van ? sztm ők a legjobbak magyarországon

bovizmark

jaa...kössz szépen

KoN

Tudom, egérrel sokkal nehezebb :D
(Mostanában nem is igen szoktam menni festeni, mert valami normális style-t kellene kitalálnom, így csak a régi pocsékokkal netfirkászolok) :)
Neked pedig: itt a nyár, nincs semmi dolgod, fejleszt a stílust. Ráadásul 11 vagy, tehát AHHOZ KÉPEST jó.

bovizmark

már boccs

bovizmark

KoN de a neten a rajzaid sem valami húú de klasszak

bovizmark

jól van kemény négy hónapja graffitizek

KoN

Ezt még nagyon gyakorolni kéne ;)