Crew alapítása, belépés

A "crew" olyan csoport, illetve szervezet, amely a graffitivel foglalkozik. Sok ilyen csoport jött létre, főképp Amerikában.
Itthon az első "komoly" crew a PNC (Pride Not Crime) volt.

Na de térjünk a lényegre!
Crew-ot úgy tudsz alakítani, hogy:
1.: vagy elmész egy olyan helyre, ahol rengeteg a writer, és ott csinálod meg a tagfelvételt (nyilván nem profikat, mert azoknak már így van/lehet)
2.: (legegyszerűbb, haladóknak ajánlom) -> megkérsz MEGBÍZHATÓ haverokat, ismerősöket, hogy ha érdekli őket ez a művészet, lépjenek be a csoportba, és kitanítod őket, vagy fessenek veled együtt, esetleg megkérdezed őket, hogy nem ismernek-e olyan embert, aki szintén ezzel foglalkozik.
3.: esetleg még azt is meg lehet próbálni, hogy interneten meghirdeted valami ezzel foglalkozó oldalon, hogy pl. "itt, meg itt létre jött egy crew, aki ilyen, meg ilyen, meg jól tud festeni, az jelentkezzen itt meg itt. (ha a 3. lépést valaki meg akarja csinálni a trukkok.hu-n, azt kérem, hogy a TÁRSALGÓBA írja!! (kösz))

Belépés: belépni egy ilyen bandába úgy lehetséges, hogy sokat festesz, rajzolgatsz mindenféle helyre (lehetőleg normálisan :D), és ha szerencséd van, néhány writer előbb-utóbb fel fog rád figyelni, a többi meg már csak rajtad múlik. Ezt pl. Pesten szerintem el lehet érni, de nem tudom, nem vagyok pesti :D

Sok szerencsét!

KoN2009. dec.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

talabala

Csorna v. környékéről vagytok?

petyaassd

Már bocsi, de a 2-esen kívül mind baromság Idegenekkel crew-t alapítani a lehető legnagyobb hüly€ség, amit egy writer csinálhat.
És olyat se hallottam, hogy valakit bevettek volna crew-ba csak azért, mert sokat fest. 
Legjobb az, ha fogsz 1-2 havert, megtanítod őket, leszel a mesterük, és megalapítjátok a saját csapatotokat. 
NE idegenekkel, ne haverod haverjával, hanem a haveroddal, akiben tényleg 100%-osan meg lehet bízni. Eleinte poénnak tűnhet, meg olyan semminek ez a crew dolog, de később, ha már tényleg keresni fognak a rendőrök a többmilliárdos károk miatt, akkor majd jól jön az, ha megbízhatók a csapattársak, és nem jár a szájuk...

keko1111

bocs kriska télleg nem akarlak megbántani de ez amit felraktál ez a toy szintet sem éri el  én 12 éves korom létére kb 10x jobb vagyok!!!!!!

sirsamy

2012.március Győr Graffiti verseny!Pénzdíjas!
Jelentkezés,részletek info@borbara.hu

deszka99

van itt BP-i 14. kerületi writer ha van akkor szoljon

Big

Van itt valaki aki Csepeli Writer aki van az írjon már előre is kösz

Drake-One

KoN dobsz 1 msn címet?:D

bovizmark

de azok már régi rajzok!!már szégyellem őket!!

bovizmark

kössz szépen!!

Kriska787

azthiszem ezzel a face-s linkkel meg lehet nézni akkor is ha nincs facebookos fiókotok :)