Szórófejek

A kanna után a leggyakoribb cserélés az úgynevezett szórófejek (ami fújja a festéket). Ezekből rengetek fajta létezik: széles fejű (olyan, mint a szövegkiemelő), vastag fejű (amivel "két fújással" ki lehet színezni egy falat) és még rengeteg... Szórófejet akár házilag is lehet csinálni:

1. lépés: keressünk a házban egy szórófejet (pl.: parfüm feje)

2/1. lépés: ha széles fejűt akarunk, csupán tapétavágóval kiszedjük a szórófej belsejét (nem mindegyik fejen van) és csak egy mély csíkot bevágunk.

2/2. lépés: ha esetleg vastag fejűt szeretnénk csinálni, akkor ugyanúgy leszedjük a fejet, és a belsejénél kör-körös mozdulatsorral szélesítjük ki a fej belső részét. Ezzel az eljárással lehet elérni, hogy a festéket nagy felületű helyre tudjuk fújni.

KoN2009. nov.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

varialgirl

akkor...majd én használok helyetted is shoppos capet:)

KoN

nemrég költöztem ki, én már innet nem mozdulok xD

varialgirl

költözz pestre még mindig ez a véleményemxd

KoN

Ausztriában lakok, és itt is rengeteg festékbolt van, csak sajnos ha a polizei(rendőr) meglát már egy hónaljspray-t a táskádba, már mész a kapitányságra xD
...najó, egy kicsit kiszineztem, de a lényeg, h iszonyat kevés greff van sajna. ha mégis látni lehet egyet-egyet az út mentén, másnapra már ott sincs :S

varialgirl

hmmmmm.....azért...ne már,hogy ennyire nincs semmi vidéken....költözz pestre......mert mi nálunklehet venni kexet isxdxd

BPCityVandal

hát tény hogy lényegesn könnyebb...nade amúgy sokfelé találkozni cap-ekkkkkel...pl.wd40 vagy nemtudomD:

KoN

jó annak, aki pesti... :/

BPCityVandal

szerintemmeg észszerűbb venni egyet 30 forintért...

KoN

dehogynem, csak kell hozzá néhány külsőleges eszköz: a legtöbb parfüm, ill. illatosító nem hajtógázas spray-n nem graffitire való fej van.(ahogy te is mondtad).
Ezesetben a graffti "szájára" nem tehető fel, mivel ezek a fejek úgynevezett "female" cap-ek.(nincs alatta olyan rész, ami belemegy a graff szájába. Én ilyen esetekben általában tollbelet kiürítem, egy kicsit levágok belőle, beleillesztem a szórófej aljába, a másik végét pedig (logikusan) a graff szájába, és ha mindent pontosan csináltál, mehetsz rajzolni :)

varialgirl

parfüm meg a lakkcap az nemis helyezhető rá a kannákra...