Szórófejek

A kanna után a leggyakoribb cserélés az úgynevezett szórófejek (ami fújja a festéket). Ezekből rengetek fajta létezik: széles fejű (olyan, mint a szövegkiemelő), vastag fejű (amivel "két fújással" ki lehet színezni egy falat) és még rengeteg... Szórófejet akár házilag is lehet csinálni:

1. lépés: keressünk a házban egy szórófejet (pl.: parfüm feje)

2/1. lépés: ha széles fejűt akarunk, csupán tapétavágóval kiszedjük a szórófej belsejét (nem mindegyik fejen van) és csak egy mély csíkot bevágunk.

2/2. lépés: ha esetleg vastag fejűt szeretnénk csinálni, akkor ugyanúgy leszedjük a fejet, és a belsejénél kör-körös mozdulatsorral szélesítjük ki a fej belső részét. Ezzel az eljárással lehet elérni, hogy a festéket nagy felületű helyre tudjuk fújni.

KoN2009. nov.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

BPCityVandal

xd 51!
a pinkdot és az universal skinny amit érdemes használni rajzhoz.a pinkdot egy fatcap (szélesfejű a ti nyelveteken) a universal az skinny ahogy a nevében van( vékonyfejű gondolom...) amit még érdemes.az tagelgetéshez a needle cap meg a caligraph a nedle az szép vékony vonalakat rak. a caligraphik meg ojan mint a tfilc.remélem segítettem. písz

Andrewka

amúgy offlineon egy szórófej 65 forint. Nem túlzottan értek hozzá, de elvileg a parfümé vagy mittomén hajlakké egy-két fújás után "elromlik"
csak egyik haverom tapasztalta.

milo

nekem olyan grey dot fejeim vannak

wendygo

Ez jó dolog.

TCK

ok köszi.

KoN

Igen, azt.

TCK

Ugye azt a fehér kör alakú akármit kell kiszélesiteni ami rögötn az elején van??

xd51

kezdő vagyok és nagyon tetszik ez a fajta "művészet"

KoN

xd51!
Ha kezdő vagy, akkor használd azt a szórófejet, amelyik alapból van a spray-n. Ha haladó v profi vagy, akkor ne én döntsem már el, milyen vastagságú Cap-et vegyél ;)

xd51

tudtok ajánlani hogy milyen szórófejet vegyek