Szórófejek

A kanna után a leggyakoribb cserélés az úgynevezett szórófejek (ami fújja a festéket). Ezekből rengetek fajta létezik: széles fejű (olyan, mint a szövegkiemelő), vastag fejű (amivel "két fújással" ki lehet színezni egy falat) és még rengeteg... Szórófejet akár házilag is lehet csinálni:

1. lépés: keressünk a házban egy szórófejet (pl.: parfüm feje)

2/1. lépés: ha széles fejűt akarunk, csupán tapétavágóval kiszedjük a szórófej belsejét (nem mindegyik fejen van) és csak egy mély csíkot bevágunk.

2/2. lépés: ha esetleg vastag fejűt szeretnénk csinálni, akkor ugyanúgy leszedjük a fejet, és a belsejénél kör-körös mozdulatsorral szélesítjük ki a fej belső részét. Ezzel az eljárással lehet elérni, hogy a festéket nagy felületű helyre tudjuk fújni.

KoN2009. nov.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

KoN

Először nekem is jobbra-balra köpte a festéket, és mindenhova ment, csak a falra nem xD. Semmi baj, be kell szerezni sok fejet (hogy tudjál gyakorolni), majd az idővel menni fog. A lényege, hogy szépen, óvatosan bánjunk a fejjel. Ennek az a titka, hogy neked kell rájönnöd, mikor mennyire kell csak bevágni (mert minden fejnél más-más) Remélem érthető

BDR

Kezdő graffes vok. meg próbáltam kiszélesíteni a felyet , ez sikerült is de össze vissza köködi a festéket. ennek igy kell lennie??

KoN

Én nem töröltem egy kommentet sem... :S

Feca

amelyiket totti tett fel ide hogy dumáljatok és megosszátok a tapasztalaitokat

KoN

melyik chat-et?

Totti

a vécés az jó:D köszi.amúgy a chat-et mért törölted?

KoN

Én a fejeket online-n rendeltem, de vannak nekem olyanok is, amiket otthon csináltam. Van pl.: a vécé illatosítójának a feje is :D. Bármiből lehet csinálni, de ha te mindenképpen megbízhatót szeretnél, akkor itt a link: http://www.offlineshop.hu/termekek/graffiti/szorof ejek/

Totti

a videón honnan szedett annyit?és én honnan szedjek?segítsetek lécci.

KoN

Vagy CAP ^^

ReKo01

Ezt meg KEP-nek hívják.
:D