Graffitis filmek

Mindenekelőtt a Style wars - ez egy 83-as dokumentumfilm, kötelező darab.

Aztán a State your name, Wild streets, War 1,2,3,4 (ezeket különösen szeretem... de 18 év alatt nem ajánlott, mert nem csak a graffről szól... ha értitek. Bár szerintem így most minden 18 év alatti megfogja nézni őket. Nem baj :D)

Magyar vonalon pedig a Sickbusiness 1-2 és a Royaldamage - ebből sok okosságra rá lehet jönni, meg amúgy is jó filmek.

Jó nézelődést! A style wars-hoz ajánlatos leszedni feliratot, a State your name-ben inkább csak rajzolnak, szóval azt kilehet bírni felirat nélkül.

BPCityVandal2010. jan.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

zoee

KoN köszi a Whole Train-t én már le is szedtem és megnéztem :P Tényleg nagyon klassz film..mondjuk nekem a hidas rész a kedvencem :D magyarosítás befigyel főleg sztem David hangja xĐ de am tényleg durva és még1x kössz ;)

KoN

Megnéztem ma a Whole Train(magyarországon: graffiti fiúk) c. filmet. Hát mit is mondjak... Eszméletlen jó film, nagyon bele lehet élni magunkat, "vagány, de ugyanakkor drámai is". A végefelé még egy picit el is törött a mécses xD. Nekem nagyon bejött, igaz a magyarítás k...va sz_r, (néha utca helyett straße-t mondanak), de ennek ellenére nézhető... Ajánlom mindenkinek. Itt tölthetitek le: http://hungarianstreets.ws/forum/viewtopic.php?f=2 &p=1730
(utolsó előtti komment) ;)

MCbajusz

KÖsz ezis jo lesz.

varialgirl

m iért?te graffes filmre tudsz trükköt?sztem nem....max trükkök a film készítéshez...de ilyen cím alá,hogy"graffes filmek amiket érdemes megnézni...ahhoz nem lehet trükköt írni....

KoN

sztem úgy érti, h:"ebben mi a trükk??"

varialgirl

mi az hogy szar?????ha nem tetszik akkorforgass magadnak filmet....kíváncsi lennék rá miben lenne jobb a tiéd.....

NecroGeron

szar