Graffiti festék áttöltése

Hogy ne kelljen még azt a pár ml liter festéket tartogatni, jó a maradékot valami kisebb helyen tárolni. De hogy lehet megcsinálni? A válasz igen egyszerű:

-kell egy üres gázzal töltött flakon (pl.: dezodor, illatosító spray, stb.).

- ha ez megvan, akkor tollbelet (amiben a tinta van) kiürítjük

- hogyha ezzel is megvolnánk, akkor a tollbelet beleszúrjuk a flakon szájába (csak annyira, hogy ne jöjjön ki belőle a hajtógáz!), majd a kiálló részt a festékszóróba szúrjuk (itt pedig csak arra kell ügyelni, nehogy a kezünkre, vagy a ruhánkra folyjon a festék), és a graffiti az üres flakon FELETT legyen, mivel nem azt akarjuk, hogy a gáz menjen a festékszóróba, hanem, hogy a festék menjen a dezodorba.

KoN2009. nov.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

jaky012

OK

KoN

ez attól függ, milyen fajta festéket töltesz bele.(de előbb-utóbb mindegyik beleszárad. vmelyik 1 hét után, vmelyik fél évig is kibírja).

jaky012

és ebbe nem szárad bele a festék?? (csak mer nincs benne fémgolyó)

crams

am ti mien aktív writerek vagytok?

crams

lol bevolt száradva a cap amivel próbáltamxD

KoN

utóbbi

crams

lécci írjatok ha tudtok megoldást...nemtom mért de kiment a jó kis fekete montanaból a hajtógáz...tudok valamit csinálni vagy basszam ki a kukába?

Kennykee

Oké, köszi, van egy Axom, az minnyá kifogy, abba áttöltöm a maradék pirosat :D. Meg azért gondolom, nem mind1, hogy egy Axe-os dezodor van nálad vagy festékeskanna a motozásnál :D

KoN

a dezodorból ne fújd ki a gázt! a hajtógázt benne kell hagyni! ha már az utolsókat fújod(magadra, fürdőszobába)akkor csak addig fújj, amíg az ILLATOSÍTÓ ki nem fogy. ha ezután is spray-zel, akkor kimegy belőle a hajtógáz, így ah át is tudtad tölteni, nem fogsz tudni vele festeni...

Kennykee

őőő, nem igazán értem a leírást...
Pls segítsetek!
akkor kell áttölteni dezodorba, ha már teljesen kifogyott a dezodor, szóval ha megnyomom, már nem jön belőle semmi, vagy hagyni kell benne még cuccot?