Színek

Nehéz kiválasztani azt a szint ami tényleg tetszik.Mindig kérdezzétek meg hogy kilehet e próbálni a jobb üzletekben kilehet én egyszer kértem pirosat és bordót kaptam és kívül is piros szín volt azóta mindig meg kérdem hogy kilehet e próbálni.Az üzletekben nem nagyon értenek hozzá ne hallgassatok a boltosokra.

superbrutal2009. dec.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

baneoner

am ha valaki olcsón akar feka festéket tölteni filcbe vagy filckészítési kérdései vannak az szóljon:D!!megvan a rutin akár milyen filcet tudok csinálni:D:P

BPCityVandal

hallod még ien h bázisba ért hozzá az eladó...mert amúgy általában aki nyit firkászoknak művészellátót azok nem a kultúrából valók...áh..vicckes.amúgymeg bázisba szerintem azértnincs sokfesték bár kitudja hogy nincs-e mert a nagyszerű offline ebbeis belekontárkodott és mivel ott lehet venni montana festéket ezért a bázisból nem viszik vagy tudja fszom. mondjuk én már alapbólnemértem ezt a színes témát....vágod én színtévesztő vagyok de még csak egyszer fordult elő hogy nemmegfelelő színeket vettem össze de még aztis a boltbanbenn észleltem...mármint nem én de akik látnak színeket és segítettek.

varialgirl

nm

KoN

jó a link, varialgirl! (kösz) :D

varialgirl

http://graffitishop.eu

varialgirl

az offline is egy szar:)xdrendeljetek hollandiából festéket.....4euro a belton molotow premium:)én rendeltem már onnan filceket mopokat meg soultippeket nagyonremekbe szabottak:)

varialgirl

jah csak kb. nincs festék...vagyis van ironlak(amitől nem 1 ember kapott festék mérgezést)és van mönster(ami nem fed vmi jól)úgyhogy én maradok shoppnál ottis k.rva nagy formák vannak:)

legomester

bázisstore-t tudom mindenkinek ajánlani,ott tök jófejek

tomiii

Bázis a legjobb ;) ott legalább ért hozzzá az eladó:D

NecroGeron

szar semmi értelme