Néhány jó tanács

Kezdjük ott hogyha elmész graffitizni akkor lehetőleg ne a kedvenc új ruhádba menj és ne nézz ki úgy mintha a Ghettó sötét oldaláról jöttél volna. Inkább valami egyszerű Például: Farmer, póló, meg sapka (mondjuk én ha festek legalább egy kendőt felkötök az arcom elé) Sokan ragaszkodnak ahhoz hogy, valami szuper túlélő táskában viszik a cuccot de én maradnék a postás táskánál vagy egy egyszerű reklámszatyor is megteszi. A másik dolog az amiben sokan vitatkoznak az hogy, kell e kendő nagyon sok ismerősöm nem használ mert azt mondja minek de szerintem kell mert a festék mellet mérgező gázok is kijönnek a kannából. A kesztyű a másik szerintem jobb kesztyűt húzni mert nem lesz festékes a kezed ami a patikában úgy 100 Ft körül mozog. És így a végén nincs más hátra csak annyi hogy jó graffitizést.

deszka992012. febr.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

klon

A Spárban 200-300 Ft-ért szerintem takarításhoz alkalmas gumikesztyűt kapsz ami tényleg vastag elismerem. De az 1× használatos kesztyű azért jobb mert ha már kezed nem lesz festékes, akkor lehetőleg a festékes kesztyűt ne vidd magaddal. Ha olyan helyen mész haza és távol vagy a művedtől amit fújtál akkor kukába kidob és már nincs festékes kesztyű.

petyaassd

Én általában úgy öltözöm be olyankor, mint egy szakadt csöves, direkt rejtegetek itthon olyan ruhákat, amik koszosak és szakadtak. Kendőt én is szoktam használni, de csak hogy takarja az arcom, a festéket abszolút nem szűri :D Meg még én is adok pár tanácsot, minél kevesebb ember tudjon róla, én úgy vagyok vele, hogy nem gáz, ha tudják, hogy graffitizek, csajoknak szoktam is villogni vele, de se a tagnevem nem tudja senki, se azt, hogy mikor, mit festek, természetesen csak a cru tagok. És ha megyek graffezni, akkor direkt úgy megyek, hogy csak oda, aztán go haza rögtön, persze kerülőutakon. Régen, még toy koromban csináltam azt, hogy elmentem haverhoz pl, és onnan hazafeléjövet fújtam, de most már nem, szóval ha fújok, akkor csak oda megyek, és sehova máshova. Hirtelen ennyi, jó firkálást, béke :)

pates

Igazából ez mind jó tanács bár én a kendőt feleslegesnek tartom... De Writere válogatja.

deszka99

oksa

rnd

ezekkel mind egyet értek, annyi hogy kendőt inkább arc takarás miatt veszel fel, ugyanis a gázokat még az orvosi maszkok sem szűrik csak a külön erre kitalált 3m és hasonló maszkok.. ja meg 200-300 ft-ért 3szor olyan vastag kesztyüt tudsz venni spárban és akkor nem kell folyton újat venni