Graffiti studio

Ez egy graffitis program mely segítségével megtanulhatsz,legálisan károkozás nélkül graffitizhetsz.
Innen tudod letölteni:http://download.chip.eu/hu/Grafitti-Stud io-2.0_1066115.html#


ha feltelepíted,megnyitod ezt a fájlt akkor még csak egy vonatod lesz.de ha rákattintasz a check online c. gombra akkor onnan tudsz letölteni vonatokat.
Az egér segítségével tudsz rajzolni.
Ha megnyitsz egy vonatot akkor a bar oldalon a színsávban tudsz színt választani.
A bal alsó sarokban tudod királasztani a vastagságot és a cap-eket és tudsz választani filcet.
A művedet a jobb alsó sarokban a save gombbal tudod elmenteni.És szintén a jobb alsó sarokban a clear c. gombbal tudod törölni a műved.Az undo c. gombbal tudsz visszavonást csinálni.

milo2009. dec.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

devill

nekem crew-om van és nem vagyok szar firkásy

seet

igen devill-nek szántam.

KoN

Ja, ok, lentebb találtam egy oldal linket...(leesett).
Sry, most keltem fel :P

Feca

ja devillnek

KoN

Ezt most devilnek, vagy kinek mondtad? x](bocsi, le vagyok maradva)

seet

nem azért de egy ilyen szar firkálásnak minek kell egy oldalt nyitni?????jah és annak mi értelme van h a netröl szedel le pár graffes képet és avval villogsz mintha te csináltad volna!!!!!

KoN

devill, tanuld meg a fogalmakat először! :)

All city:Az a tulajdonság, amikor egy graffitis neve elterjedt az egész városban, és a nagyobb metróvonalak vagonjain is lépten-nyomon azt látja az ember. New Yorkban keletkezett kifejezés, és a legnagyobb elismerést jelenti, az illegális graffitis célja elérni ezt a "szintet".

Blackbook:Vázlatfüzet. A graffitis személyes fejlődésének a képeskönyve, így nagy kincsként őrzik. Szokás egymás blackbookjában vendégrajzot is készíteni, a tulajdonos határozza meg, hogy mit és hova szeretne látni a másik writertől. Van aki a saját rajzait elölről kezdi, a vendégrajzok hátulról visszafele gyűlnek, van aki meghatározott szót, vagy akár a saját nevét kéri attól, aki rajzol bele, így végig az ő neve szerepel benne, a vendégei stílusában. Általában barátság vagy elismerés jele, ha vendégrajzot készítenek az embernek.

Blokkbetűk:Nagyméretű, négyzetes formájú betűk, elsősorban bombingoknál használatosak.

Bombing:Viszonylag egyszerű betűkből álló, lehetőségekhez képest minél nagyobb méretű, kevés színből álló rajz, leginkább illegális helyekre történő festéshez. 3-4 ember néhány perc alatt készen van egy akár több méter hosszú bombinggal is. Szokás igeként is használni; bombingolás.

Buborékbetű: Hasonló a blokkbetűhöz, csak kerekített formájúak a betűk, gyakran használják throw-upokhoz, mivel gyorsan kialakíthatóak a falon.

Buff:A graffiti letakarításának művelete. Használatos kifejezés itthon is ebben a formában; "lebuffolni", "buffolták a rajzomat".

Burner:Technikailag és stílusilag jól kivitelezett, látványos rajz.

Cap:Festékszóró sprayre való szórófej. Sok fajtája létezik, alapvetően pedig kettő: skinny, azaz vékony vonalat eredményező, illetve fat, amely vastag vonalat eredményez.

Crew:Graffitis csoport, amely tagjai a saját nevükön kívül a crew nevét is írják, amely általában egy pár betűből álló rövidítés.

End to end:(e2e) Olyan rajz(ok), amely(ek) egy vonat- vagy metróvagon egyik végétől a másik végéig húzódnak az ablakok alatt.

Fat cap: Vastag vonalat eredményező szórófej-fajta.

Inline:A rajz szélén a kontúron belül alkalmazott általában világos színű, kiemelő vonal, gyakran fénylést imitál.

King:Olyan writer, akit mindenki elismer, kialakult és jó stílussal rendelkezik, hírneve van, sok helyen megtalálhatóak a rajzai, és általában már régóta foglalkozik graffitivel.

Kontúr:(first outline) Maga a körbehúzása a rajznak, illetve a rajz töltésének.

Körbehúzás:(second outline) A kontúr köré mégegy sáv festék, általában rikító színű, nagyon jól kiemeli a rajzokat a felületből.

Krómrajz:Olyan rajz, amelynek a kitöltése ezüst festékkel történik.

Kanna:Festékszóró spray.

Krosszolás:Azt hívjuk krosszolásnak, amikor valaki áthúzza vagy átfirkálja másnak a tagét, rajzát. Általában személyes okokból szokás ilyet tenni.

Murál:Több graffitis által falra készített, előre megtervezett, koncepcióval rendelkező, jó minőségű összefüggő alkotás.

Panel:Olyan rajz, amely egy vonat- vagy metróvagonra készül, két ajtó közé, ablakok szintje alatt.

Piece:Rajzot, festményt jelent.

Rockolás:Szokás tagelésre használni, amikor csak tagelés céljából indul el egy graffitis, vagy csoport, illetve szokás illegális festésre is.

Scribe:Karcolás ablakba, müanyagba.

Skinny cap:Vékony vonalat eredményező szórófej-fajta.

Tagelés:A saját nevet, szignót gyorsan felvinni a felületre filccel vagy festékkel.

Tagnév: A graffitis saját neve, elméletileg egyedi, és egy néven csak egy ember fut.

Throw-up: Átmenet a tag és a bombing között. Egyszerű, nagyon gyorsan és általában hézagosan kitöltött rajz, gyakran egy vonallal történő körbehúzással. A legveszélyesebb helyekre kerülnek ki ilyenek, több mint egy tag, de maximum 2 percet vesz igénybe.

Top to bottom: (t2b) Olyan rajz amely egy vonat- vagy metróvagon aljától a tetejéig ér, ám nem az elejétől a végéig.

Töltés: (fill-in) A rajz belseje, bombingoknál általában egyszínű, különben színes.

Toy: Becsmérlő kifejezés-kezdő, vagy tapasztalatlan graffiti művészt jelöl.

Whole car: Olyan rajz(ok) amely(ek) teljesen befed(nek) egy vonat- vagy metróvagont, elejétől a végéig, és aljától a tetejéig.

Whole train: Olyan rajz(ok) amely(ek) egy komplett, több vagonból álló vonat- vagy metrószerelvényt teljesen befed(nek). Olyan szerelvény, amelynek minden vagonja wholecar.

Wildstyle: Kapcsolódó betűk komplikált, gyakran nyilakkal, törésekkel kiegészített konstrukciója. Nagyon bonyolult stílus, általában külső szemlélőnek kiolvashatatlan. Esztétikus wildstyle-t csinálni az egyik legnehezebb dolog, és hosszú évek munkája lehet.

Writer: Graffitis.

Writing: A graffiti, mint tevékenység.

Yard: Rendező pályaudvar, ahová a forgalomból kivont vonatokat állítják.

devill

seet te king vagy????

devill

ki a TOY seet?????????????????????????????

Feca

ki mondta hogy el akarjuk dönteni h ki a jobb? sztem senki se...