Fordított graffiti

A fordított (reverse) graffiti igazából nem is graffiti, hiszen a koszos házak, bódék, hasonlókba való tisztítással történő rajzolást jelent. Nem tudom ez így mennyire érthető, de a videó megnézése után mindenki megérti:D ezeket a rajzokat vizes szivaccsal, nagynyomású tisztítóval, ilyenekkel tudod elkészíteni. Szerintem ez nem is illegális, hiszen szinte csak potba rajzolgatás:D hátrányai ugye hogy nem túl részletesen tudsz vele dolgozni, és hogy egyszerűen le tudják mosni.

NoiD2010. júl.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

sirsamy

2012.március Győr Graffiti verseny!Pénzdíjas!
Jelentkezés,részletek info@borbara.hu

Pety

-Kes- te meg csak "eccer" csináld ezt meg!!... xD

-Kes-

Ja,ati ajánlanám neked hogy mielőtt leszólsz valamit/valakit előtte kérdezz meg valakit hogyan is kéne helyesen leírni;)

-Kes-

NoID:Elnézést,nemtudtam az elején hogy ezt hova kell sorolni,de mostmár tudom énis és elnézést kérek tőled.Ati káromkodni tudod hol kell.... ésmás munkáját nemkell lenézni.

ati112

hát ez egy nagy szar :D
eccer megcsinálod másnapra meg má lemossák

-Kes-

hát nemtudom de igazán jó rejzot nemlehet ilyennel csinálni csak formákat "stencil" féléket én ezt biztos nemfogom csinálni inkább megveszem a festéket a vizet meg iszom:)

BPCityVandal

nekem adja.

KoN

Ilyen eljárással már én is festettem egyszer. Kes, igaz, hogy "nem érzed a festékszagot", de ez a tag-elésnél sincs máshogy :)
Ennél a "graffiti" alkotásnál az a jó, hogy senki nem szólja le. Ez a művészet és a kreativitás egybeöntött formája.(Azt be kell vallanom, hogy engem is a fenti videó inspirált a kipróbálására.) :)

NoiD

graffblogon olvastam gondoltam jolesz:D dehanem kell töröld nyugodtan

-Kes-

szóval nemtudom maradjon e a trükk:)