Filc készítése házilag

A filc az a kelléke a graffitisnek, amivel tag-elni ("tegelni") szokott. A nagyobb városokban is láthatunk ilyeneket pl.: aluljárókban, táblákon, oszlopokon és hasonló helyeken, ilyen helyeken azonban általában nem legális tag-elni.

Térjünk a tárgyra: ha nem akarunk kisebb vagyonokat költeni a beszerzéséhez, érdemes otthon összeütni egyet. Kellékek: egy üres papírragasztó tubusa, fémgolyó, festék, desztillált víz, és mosogatószivacs. Csak annyit kell tennünk, hogy valami közepesen nehéz súlyú tárgyat, (ami szabadon mozog) rakunk a tubusba (ez azért kell, hogy ne száradjon bele a festék). Majd utána kb. félig megtöltjük a tárgyat festékkel, utána a desztillált vizet kb. a 3/4 részéig töltjük, majd a szivacsból vágjunk le egy kis darabot (annyit, hogy ne akadjon el benne a festék, de ne is folyjon rá a kezünkre).

KoN2009. nov.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

dnbc2o

muszáj bele ez a desztillált viz vagy mi a halál???????

Dy-Con

Már megtaláltam hogy hogyan jó. De am nekem nem annyira jön be a filc. Maradok a kannánál.

JoKe

Dy-Con!

Nem a te hibád a folyás, ha nem túl kevés a pamacs! Amúgy meg oda raksz egy vastag szivacsot, amelyiket előtte letesztelsz,hogy jól ereszti-e a vizet és már is jó a filc ;)

na pcsee^^ Béke*!

Dy-Con

Na. Megcsináltam a makett festékkel és elég jól működik. Olyan ragasztós dobozba tettem amilyet JoKe említ, de nekem azon kevés volt a pamacs, eléggé folyt belőle. Lehet túlhigítottam a festéket. Vastagabb anyagot raktam helyette és úgy jó volt.

seet

Dy-Con!!!
Ém is maketteztek de már nem sokat mert a graff jobban lefoglal meg jobb is:)Jó bele a makett festék nem fogja ki enni a műanyagot!

JoKe

Csáó! Lenne egy kérdésem!

Ha nem ugyan olyan ragasztós dobozt használok az nem baj?? Például nem ilyen ragasztő hanem kenőfejes papírragasztónak a dobozából, mivel annak van pamacs a tetején és jól engedi át a vizet a festéket is! Szval csak annyi lenne,hogy az nem jobb egy picivel?? :)

na paccsee^^

BPCityVandal

vagy.attólfügg mekkora.vagy.nemismuszály rakni semmit bele.

KoN

Az anyacsavar is jó, de akkor min. 2 db-ot tegyél bele.

Dy-Con

"közepesen nehéz súlyú tárgy"
Ennek feltétlenül gömbölyűnek kell lennie vagy jó pl anyacsavar is?

Dy-Con

Huhh köszi a gyors választ, akkor neki is kezdek. :D