Filc készítése házilag

A filc az a kelléke a graffitisnek, amivel tag-elni ("tegelni") szokott. A nagyobb városokban is láthatunk ilyeneket pl.: aluljárókban, táblákon, oszlopokon és hasonló helyeken, ilyen helyeken azonban általában nem legális tag-elni.

Térjünk a tárgyra: ha nem akarunk kisebb vagyonokat költeni a beszerzéséhez, érdemes otthon összeütni egyet. Kellékek: egy üres papírragasztó tubusa, fémgolyó, festék, desztillált víz, és mosogatószivacs. Csak annyit kell tennünk, hogy valami közepesen nehéz súlyú tárgyat, (ami szabadon mozog) rakunk a tubusba (ez azért kell, hogy ne száradjon bele a festék). Majd utána kb. félig megtöltjük a tárgyat festékkel, utána a desztillált vizet kb. a 3/4 részéig töltjük, majd a szivacsból vágjunk le egy kis darabot (annyit, hogy ne akadjon el benne a festék, de ne is folyjon rá a kezünkre).

KoN2009. nov.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Bounty

Sziasztok!Kellékek:Filc,vatta,festék,szög!Én úgy csináltam magamnak hogy vettem 500 Ft Edding 3000-es filcet!Amikor kifogyott lecsavartam a filc fejét és kiszedtem belőle a hegyet meg a benne lévő szivacsot!Vettem 750Ft festéket!Lehet kapni a Dm-be vattát!A filc aljába tettem 3cm szöget (ezzel fogom felrázni).A filc fejébe teszünk vattát,de nem kell sok.A hegyébe is teszünk!Olyan vastagra tesszük a vattát a hegybe ahogy szeretnénk,hogy fogjon a festék!Már csak a festéket kell bele önteni! Készen is van a filc! Sok szerencsét a filchez !ha nem megy akkor várom az üzeneteket és majd segítek!

tittyu98

ez állat

fleks

oks köszi :)

seet

ha meg vizet nem raksz bele akkor túl sűrű lessz a festék és nem folyik át a szivacson de a higító a legjobb!!!!!!!de amúgy egyszerűbb ha bemégy egy papírírószer boltba és veszel ruhajelzőfestéket, veszel olcsón egy üres filcet beletöltöd és csum!!!nem fogod megbánni!!!

BPCityVandal

mert víz nemkell azt csak valami majom kitalálta...amúgy 2:1 arányba jónak kell lennie

fleks

őőő és milyen festék jó erre a célra mert én ilyen dobozosan kevertem higitóval 2:1 arányba és még raktam vizet hozzá a leírásnak megfelelően de híg lett folyik nagyon :S

seet

mosogató szivacs!

fleks

Hali nekem az a gondom hogy olyan szivagyot használok ami nem engedi jól a vizet 2-t is kipróbáltam de egyikből se jött. ti milyen szivacsot használtatok erre?

dnbc2o

kööszke melyek azt megpróbálom

seet

Nem,rakjál bele csapvizet!!!!!!!!!!!