Filc készítése házilag

A filc az a kelléke a graffitisnek, amivel tag-elni ("tegelni") szokott. A nagyobb városokban is láthatunk ilyeneket pl.: aluljárókban, táblákon, oszlopokon és hasonló helyeken, ilyen helyeken azonban általában nem legális tag-elni.

Térjünk a tárgyra: ha nem akarunk kisebb vagyonokat költeni a beszerzéséhez, érdemes otthon összeütni egyet. Kellékek: egy üres papírragasztó tubusa, fémgolyó, festék, desztillált víz, és mosogatószivacs. Csak annyit kell tennünk, hogy valami közepesen nehéz súlyú tárgyat, (ami szabadon mozog) rakunk a tubusba (ez azért kell, hogy ne száradjon bele a festék). Majd utána kb. félig megtöltjük a tárgyat festékkel, utána a desztillált vizet kb. a 3/4 részéig töltjük, majd a szivacsból vágjunk le egy kis darabot (annyit, hogy ne akadjon el benne a festék, de ne is folyjon rá a kezünkre).

KoN2009. nov.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Doos

Valaki elmondaná hogy a whole train-be tino az elején hogy csinálta a filcet ha lehet akkor részletesen írja le valaki THX.

tobi

én most csináltam 1-et 10 perc alatt megvolt és tipp-topp az egész jól működik :D

adamkari

szasztok én most csináltam 5 perce de jo sokáig tartottt mig a vatta magába szivta a festéket és bár ez az első házilag készitett filcem csak ugy nagyjábol sikerült de az ötlet jo és biztos meg lehet csinálni

csupi

Seet te hol lax mert én 1 csomó helyen láttam itt egerszegen a Seet feliratot

seet

hát jah röktön lemossák még az eső is lemossa én is avval kezdtem de mostmár ha csak az lenne akkor se írnék ilyennel:D:D:XDXDXD

fren

vegyél inkább rendes festéket

fren

az nem nagyon lessz jó

MZolu

???

MZolu

tempera + higitó jóóó

1234zige

Hy all! Én fogtam egy kenőfejes papírragasztót és kiöntöttem belőle a ragasztót és a kenőfejére tettem még eyg kevés gézt, hogy ne folyon anyira és utánna megtöltötem háromnegyedéig festékkel és után adtam hozzá higítót és kész +megerősítettem ragasztószallagal:P:D szerintemjó kisérletezetek ti is vele:D!!